ΥΠΗΡΕΣΙΑ RSS

Το Γραφείο μας παρέχει αναμετάδοση ειδήσεων από RSS κανάλια με εκπαιδευτικό και γενικό περιεχόμενο, καταβάλλοντας προσπάθεια να περιληφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες πηγές.

Κάντε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους στα δεξιά για να ανοίξει το αντίστοιχο κανάλι σε δικό του παράθυρο. Οι ειδήσεις εμφανίζονται σε τίτλους μαζί με μια πολύ μικρή περίληψη. Μπορείτε όμως, κάνοντας κλικ σε έναν τίτλο, να οδηγηθείτε στο πλήρες άρθρο.

Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο μήνυμα στην οθόνη σας ή δεν βλέπετε τίποτα στο παράθυρο που θα ανοίξει, χρειάζεται να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας τον Flash Player διαθέσιμο από εδώ.

 Έχετε τη δυνατότητα να ενσωματώσετε τη ροή των ειδήσεών του 4ου Γραφείου στο δικό σας RSS News Reader, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο

 

 

 

 

 

 

 ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Έδρα εκπαίδευσης...                                                               

Οικονομική επικαιρότητα από τον Capital.gr...                   

Αθλητική επικαιρότητα από τον Super Sport FM...     

Επικαιρότητα από τη Deutsche Welle...                                          

Διεθνής επικαιρότητα από το CNN (στα αγγλικά)...                

Επιστημονικά νέα από το Sciencenews.gr...                              

Νέα για το παιδί από το Netkids.gr...                                         

Τεχνολογικά νέα από το Techteam.gr...                             

Νέα της Πληροφορικής από το PC World...                               

Μουσικά νέα από το MAD...                                                              

 

 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ RSS

Το RSS (Really Simple Syndication) είναι ένας εναλλακτικός τρόπος να ενημερώνεστε για τα γεγονότα. Το Διαδίκτυο αποτελείται πλέον από δισεκατομμύρια σελίδες οι οποίες περιέχουν τέτοιο πλούτο πληροφοριών που είναι σχεδόν αδύνατο για τον οποιονδήποτε να μπορεί να παρακολουθεί διαρκώς ότι νεότερο συμβαίνει στον κόσμο ή στο αντικείμενο που τον ενδιαφέρει. Εδώ έρχεται να δώσει τη λύση το RSS. Πλέον όλες οι πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν έρχονται στον υπολογιστή σας χωρίς εσείς να χρειάζεται να επισκέπτεστε κάθε φορά τους σχετικούς δικτυακούς τόπους.

Το RSS σας επιτρέπει να βλέπετε πότε ανανεώθηκε το περιεχόμενο των δικτυακών τόπων που σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να λαμβάνετε κατευθείαν στον υπολογιστή σας τους τίτλους των τελευταίων ειδήσεων και των άρθρων που επιθυμείτε (ή ακόμα και εικόνων ή βίντεο) αμέσως μόλις αυτά γίνουν διαθέσιμα χωρίς να είναι απαραίτητο να επισκέπτεστε καθημερινά τους αντίστοιχους δικτυακούς τόπους...  

                                                                                                                                                     (Πηγή In.gr)